post

Atletico Madrid is niet tevreden over de Griezmann-status

Griezmann verkeert sinds kort niet in een goede positie en scoorde tot nu toe drie doelpunten. Atletico Madrid vroeg Griezmann zijn status te herwinnen zodra het zijn salaris waard was. Laten we het Atlico Madrid tenue kopen om Griezmann te ondersteunen, in de hoop dat hij vroeg scoort!

Tot dusver dit seizoen heeft La Liga 11 ronden geslagen, de Champions League 4 ronden gespeeld, Griezmann’s doel-account heeft slechts 3, Champions League 1 2, dus zijn prestaties waren veel kritiek, maar laten mensen ook denken Atletico Madrid heeft geen spelers in Atletico Madrid die het spel zelf kunnen winnen.

Atletico Madrid wil dat Griezmann zo snel mogelijk een einde maakt aan het slop en zijn standaard zo snel mogelijk herwint. Voordat het raster de overstap benaderde, werd de club gedwongen om een ​​noodbeslissing te nemen om zijn salaris te verhogen, en nu is hij het team met de hoogste payroll en het teammanagement. Denkt dat hij met zijn eigen beste niveau moet komen om het team te helpen , dit kan ook de verkoop van Griezmann voetbalshirt verbeteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *