post

België Thuisshirt WK 2018 gedetailleerde analyse

België Thuisshirt WK 2018 verkoopt momenteel goed in Europa. De Belgische nationale ploegspelers zullen deze Goedkope WK tenues 2018 dragen om aan de komende Wereldkampioenschappen te beginnen. Het ontwerp van de nieuwe trui is geïnspireerd op de klassieke jerseystijlen van het Belgische team in de jaren tachtig en geïntegreerd in het geavanceerde vakmanschap en het innovatieve ontwerp van de 21e eeuw.

Geïnspireerd door de gewaagde stijl van het shirt gedragen door het Belgische team in de Europa Cup in 1984, worden de zwarte, gele en rode kleuren van de Belgische vlag gecombineerd in een kenmerkend ruitpatroon op de borst van de nieuwe trui. De tactiek herinterpreteert klassiekers.

Daarnaast zijn de donkerrode adidas tri-stripes aan weerszijden geplaatst om de contouren van het lichaam te schetsen. De trui heeft een eenvoudige geribbelde V-halslijn. Achter de kraag zijn van links naar rechts drie ruitvormige pictogrammen, zwart, geel en rood, naast elkaar geplaatst, in navolging van het patroon op de borst.

Met België WK shirt 2018 is rode shorts en sokken, de voorkant van de sokken is ook gemarkeerd met het woord “BELGIUM”. Laten we uitkijken naar Hazard die het Belgische nationale team leidt om glorie te creëren in het WK!