post

Gedetailleerde analyse van IJsland Thuisshirt WK 2018

KSI lanceerde een grote lancering van IJsland WK shirt 2018 drie maanden geleden, waarmee de verbluffende prestaties van de 2016 Europa Cup werden voortgezet. Deze zomer is het IJslandse team de eerste keer in de geschiedenis van de laatste fase van de Wereldbeker.

Net zoals het IJslandse team op het Europese kampioenschap 2016 presteerde, schokte het de wereld zonder waarschuwing. Dit team, dat zijn nationale kracht heeft geconsolideerd, ziet zichzelf niet langer als een buitenstaander op het wereldtoneel van het voetbal, maar eerder als een krachtige energie. Net als de explosieve spa, creëert het geschiedenis in de schijnwerpers.

IJsland Thuisshirt WK 2018 heeft een eenvoudige lijn, het nastreven van perfect detail, de nauwsluitende pasvorm van de twee stoffen voor een comfortabele draagervaring. De jersey kraag en schouders zijn bedekt met sneeuw en de witte sneeuw smelt geleidelijk met het rood en blauw van de mouwen. De subtiele interpunctie creëert een fascinerend effect.

De jerseystof van de nieuwe hoofdbody van de WK shirts 2018 kids in IJsland is zacht, ademend en comfortabel en heeft een speciale dubbellaagse mesh-stof aan de zijkant. Door de mesh-stof aan de zijkant van het shirt kan het onderliggende rode ontwerp worden gezien, waarbij de alomtegenwoordige kracht en brandende passie onder de blauwe huid op een symbolische manier wordt benadrukt. Het behoudt twee iconische elementen van de trui die eerder groot succes hadden met het team, met de nadruk op nationale identiteit en trots. De woorden “EILAND” aan de binnenkant van de overhemdkraag en “FYRIR Í SLAND” op de hals vormen IJsland en de nek aan de achterkant. Er is ook een kleine IJslandse vlag die hieronder wordt afgedrukt.