post

Messi is op het punt om de top vijf competitie scorers te bereiken

In Barcelona 6-1 overwinning over S.D. Eibar in de strijd, Messi scoorde 4 doelpunten. Messi’s La Liga doelpunten scoorden 358 doelpunten. In de vijf league geschiedenis scorer, Messi is nu op de tweede plaats. Koop Voetbalshirts kids om dit fantastische nieuws te vieren!

Voor Messi was er slechts één van de Bundesliga-aanvaller King Gerd Müller over. Gerd Müller speelde 14 jaar in Bayern München en scoorde 365 doelpunten. Messi is momenteel slechts 7 doelpunten verwijderd van Gerd Müller, en het is maar een kwestie van tijd om verder te gaan dan hem. In 2017 zal Messi waarschijnlijk de vijf grote liga geschiedenisstrijders koning kronen.

Het is de moeite waard te noemen dat de league goals van Ronaldo. Real Madrid en Manchester United scoorde Ronaldo 285 en 84 liga doelen, zijn league goals voor in totaal 369 doelpunten. Ronaldo scoorde meer dan Gerd Müller, maar door zijn doel is in twee verschillende competities gescoord, dus hij in de Premier League en La Liga in de twee competities heeft de geschiedenis van de Wang-troon geschorst. Ronaldo in het Spaans dan Messi scoorde 73 doelpunten, rekening houdend met zijn 32-jarige leeftijd, heeft Messi de kans op bijna nul achtervolgd. Laten we Messi Tenue Kids online kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *