post

Paris Saint-Germain Uit tenue 2018-19 ontving Lof

Een maand geleden onthulde de PSG-club nieuwe teamweekendjes voor het seizoen 2018-19. Vooruitkijkend naar de nieuwe Ligue 1-kampioen van de club, het nieuwe doel van Kylian Mbappe, Edinson Cavani, Neymar Jr en teamgenoten, bevindt Parijs Saint-Germain zich momenteel in de club. De meest glorieuze periode in de geschiedenis, het team bevindt zich midden in de nieuwe seizoen Ligue 1-kampioen.

De nieuwe PSG shirt goedkoop luidt dit potentiële nieuwe seizoen van verdedigende momenten in. Het lichtgrijze grijze ontwerp is geïnspireerd op de vele monumenten verspreid over de Franse hoofdstad, met name de wereldberoemde Arc de Triomphe. Het gouden clubbadge en het Nike Swoosh-logo zijn versierd met een licht steengrijs, wat symboliseert dat de club zich in een gouden eeuw bevindt.

Deze PSG tenue 18/19 kids kopen kan synoniem zijn aan het Paris Saint-Germain-overwinningstijdperk en de herinneringen die door het huidige team zijn gecreëerd. Iedereen die naar Parijs is geweest, is diep geïnfecteerd door de kracht en schoonheid van veel van de monumenten hier.

De Replica voetbaltenues heeft een prachtige button-down kraag met een knoop om hulde te brengen aan de Franse modehoofdstad. De cirkelvormige naam van de kraag onthult de stadsnaam “PARIS”, die afkomstig is van de 30-zijdige cirkel aan de bovenkant van de prachtige Arc de Triomphe. Het schild registreert elke beroemde overwinning in het Napoleontische tijdperk. De geweven zwarte strook is ingebed achter de eenvoudige ontwerpkraag. Net als de PSG-home jersey 2018-2019 toont het met trots de gouden leliebloem, die is afgeleid van de clubbadge en een symbool is van de PSG-club. Ongetwijfeld zal Parijs Saint-Germain uit jerseys 2018-19 Lof ontvangen.